Bu haber 16 Eylul 2011, Cuma 17:30:14
eklenmiştir. 891 kez okunmuştur.
İNŞAAT İŞÇİSİ ASARAK İNTİHAR ETTİ
Bucak ilçesinin Cumhuriyet Caddesinde bir inşaatta çalışan 30 yaşındaki Faruk Aslan kendini asarak intihar etti.
Ağrı’nın Patnos ilçesinden gelerek Bucak ilçesinde bir inşaatta çalışan Faruk Aslan kendini ip ile asarak intihar etti. Çalıştığı inşatta kalan Faruk Aslan bu gün öğleden önce arkadaşlarına rahatsız olduğunu söyleyerek çalışmak istemediğini yatmak istediğini söyledi. İşi bırakarak çalıştığı inşaattaki kaldığı yatağına giden Aslan’ı ikindi saatlerinde kontrol eden arkadaşları yatakta bulamadı.
İnşaat işçileri bu gün rahatsızım diyerek çalışmayan ve yatağında bulamadıkları arkadaşları Faruk Aslan’ı inşatta aramaya başladılar. İnşaat halindeki çalıştıkları binanın bodrum katına inen arkadaşları Faruk Aslan’ı tavana ip ile asılı şekilde buldular. Yaşıyor olabileceği ümidi ile ipten kurtarılan Aslan’ı inşaatın zemin katına çıkaran arkadaşları öldüğünü görünce durumu polise bildirdiler.
Ağrı’nın Patnos ilçesinden Bucak’a inşatlarda çalışmak için gelen Faruk Aslan’ın nişanlı olduğu belirtilirken. Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.