Bucak Haberleri Burdur Haberleri AKCA GAZETE BUCAK
19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA
19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA VE GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLANDI
Burdur Ulusal Hayvancılık ve S
Burdur Ulusal Hayvancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı Açıldı
BUCAK BELEDİYE BAŞKANI RAMAZAN
BUCAK BELEDİYE BAŞKANI RAMAZAN AYAZ “19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK
HAMİ YILDIRIM 19 MAYIS BAYRAMI
HAMİ YILDIRIM 19 MAYIS BAYRAMI MESAJI
Özçelik’ın 19 Mayıs Bayr
Özçelik’ın 19 Mayıs Bayramı kutlaması
‘Gül’de 40 bin Japon turist potansiyeli

‘Gül’de 40 bin Japon turist potansiyeli

  Bu haber 02 Haziran 2011, Persembe 12:29:34 eklenmiştir. 174 kez okunmuştur.
‘Gül’de 40 bin Japon turist potansiyeli ‘Gül’de 40 bin Japon turist potansiyeli Japonya’da yaşayan pırlanta ticareti, restoran zincirinin yanısıra kozmetik sektöründe de üretim yapan Türk İşadamı Reşat Dedekoç ile Tokyo’nun gazete ve dergilerinden 3 gazeteciyle birlikte Isparta’ya geldi. Yılda 40 bin Japon’un Bulgaristan’a gül terapisi için gittiği bilgisini veren Dedekoç, gül kenti Isparta’nın bu konuda büyük bir potansiyele sahip olduğunu ve gül turizminden pay alması istediğini söyledi.

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’nı (BAKA) ziyaret eden Dedekoç ve beraberindeki Japon gazeteciler yazar Kazuyo Nojiri, editör Enomoto Kenta ile foto muhabiri Yoko Tajiri, BAKA Isparta Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Ali Galip Bilgili, BAKA Dış İlişkiler Birimi Başkanı Mehmet Pehlivan ile uzmanlar Bayram Altıntaş ve Muhsin VURAL ile biraraya geldi. BAKA’daki toplantıda Güneykent Belediye Başkanı Fahrettin Gözgün, Isparta Ticaret Borsa (ITB) Başkanı Ahmet Adar, Kültür ve Turizm Müdürü Abdullah Kılıç, TOBB Isparta Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ahmet Kabalak, ITB Genel Sekreteri Hüsnü Aktan Keçeli, ITSO Genel Sekreteri Adem Korkmaz da katıldı.
BAKA ekibi Isparta’nın gül bahçeleri, kozmetik üretimi konusunda bilgilerle birlikte heyete Gül Raporu’nu verdi. Japon gazetecileri getiren Türk İşadamı Reşat Dedekoç, Japonya’da Türkiye’nin gül kenti Isparta’nın bilinmemesi nedeniyle Bulgaristan’a gül bahçelerini görmek ve gül terapisi için geçen yıl 40 bin Japon turistin gittiğini belirtti. 
TOBB Isparta Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ahmet Kabalak’ın daveti üzerine Tokyo’nun güçlü ve etkin dergilerinden 3 gazeteciyle birlikte Isparta’ya geldiklerini söyleyen Dedekoç, Isparta’nın gül bahçeleri için yayınlarında sayfalarca yer ayıracaklarını ifade etti. Dedekoç, Mart 2012’de Japonya’da yapılacak turizm sektörlerinden profesyonellerin katılacağı fuara BAKA’nın katılmasını istedi.
BAKA Isparta Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Ali Galip Bilgili, kente gül turizmi yoğunluğunun artırılması için projeler hazırladıklarını söyledi. Bu doğrultuda BAKA olarak Isparta’ya Gül Park yapılacağını ve böylece gül turizminin geliştirilebileceğini söyledi.  Gülleriyle ünlü Güneykent Kasabası Belediye Başkanı Fahrettin Gözgün de, gülün sadece sanayi ürünü olarak değil turizmde de değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti.  


ETİKETLER : BURDUR VE ISPARTANIN JAPON TURİST PROJESİ, ,
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 
 
Döviz

Toplam Sayfa Gösterimi

Türkiye geneli yol durumu hakkinda güncel bilgiler
 
M AKİF FİDAN DİKİMİ
makif fidan
yangın hava ambulansı
Bucakta kahveler kavşağından kaza
Bucakta kaza mobese kamerasına takıldı
onaç barajı buz tuttu
[ Tümünü Göster ]
 
Lütfen haber arşiv tarihi seçiniz.
 
BUCAK'IN ANTALYA'YA BAĞLANMASINI İSTERMİSİNİZ?
BAĞLANSIN
BAĞLANMASIN
Diger anketlerimiz için tıklayın...
 
Bucakta okullar tatil edildi, AĞLASUN HALK EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ, kaçak mazot tankeri, ak partiden bucakta teşekkür yürüyüşü, veteriner, 12 haziran genel seçimleri, karamanlıda hububat, bucak cuhmuriyetilkokulu, su tahliyesi , gölhisar belediyes, bakan yılmaz, Bilal Çelikbaş, atiha, trafik cezaları artıyor, rektör atamaları, Ak Parti burdur milletvekili aday adayı Mehmet Karagöz, liseli gençler veleybol, burdurlu öğretmenler, şiir, tarımda teknik inceleme, bucak mehmet akif ilköğretim, bucak fotoğrafçılar, 2b, belediyeler birliği, bölge birincisi, burdur gölü kurtarma, Yıldırım, galatasaraystore, gece, kübra halı saha turnuvası,
 
© Copyright Gazi SOFT Haber Yazılimı V1.0.5
Her hakki saklıdır.
Bu Site haber scripti Sistemi kullanilarak Gazi Soft Tarafindan Hazirlanmistir.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player